Καλώς ήρθες

Επέτρεψε μou να συστηθώ. Είμαι ο φύλακας άγγελος της Ναυσικάς.


Μια που την γνωρίζω πολύ καλά, θα ήθελα να σου πω κάτι για την ίδια. Για  ένα πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος. Αγαπά όταν προσφέρει το δικό της κομμάτι για να σε βοηθήσει να είσαι πιο χαρούμενη/ος, πιο ευτυχισμένη/ος και να πραγματοποιήσεις τα δικά σου όνειρα αποκτώντας ανώτερη συνειδητότητα.

 

Ο δικός της σκοπός της ζωής είναι να σου δείξει ότι όλα όσα χρειάζεσαι για μια εκπληκτική ζωή είναι ήδη μέσα σου, περιμένουν  να βγουν στην επιφάνεια και ότι είναι στο χέρι σου. Για αυτόν τον λόγο έχει σπουδάσει διάφορες μεθόδους όπως την Συστημική Αναπαράσταση,  τις Αγγελικές Κβαντικές Θεραπείες και πολλά άλλα. Όταν την γνωρίσεις θα νιώσεις τον ενθουσιασμό της  για αυτούς τους εκπληκτικούς τρόπους οι οποίοι πραγματικά φέρνουν την αλλαγή που επιθυμείς.

 

Όλα όσα έχει μάθει η Ναυσικά τα έχει εφαρμόσει πρώτα στον εαυτό της και έτσι αντιμετώπισε μεγάλες αλλαγές στην ζωή της. Εάν εσύ είσαι έτοιμος για μια αλλαγή, είμαι βέβαιος ότι θα σε συνοδεύσει με μεγάλη χαρά. Βέβαια,  ίσως δεν είμαι αρκετά ουδέτερος, αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μάθεις αν αυτό που λέω είναι αλήθεια. Επικοινώνησε μαζί της και δες μόνος σου. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ναυσικά, πάτησε εδώ, διαφορετικά ρίξε μια ματιά τι άλλο υπάρχει σε αυτήν την σελίδα να ανακαλύψεις.

 

Υ.Γ. Εννοείται ότι θα χαρώ και εγώ να σε γνωρίσω.


Τι μπορούμε να κάνουμε μαζί


Και τώρα;

Συνεδρία, Αναπαράσταση ή μήπως έχεις κάποια ερώτηση;