Ατομική Συνεδρία

Συνεδρία με Συστημικές Αγγελικές Καρτες

 

Βιώσε μια μοναδική εμπειρία με τις Συστημικές Αγγελικές Κάρτες οι οποίες δόθηκαν στην Μαίρη Ζαπίτη και ολοκληρώθηκαν μετά από 7 χρόνια συνεχούς ανοιχτής σύνδεσης με τον ουράνιο κόσμο. 65 κάρτες που αποκαλύπτουν και καθοδηγούν με αγάπη στις λύσεις που είναι για το ανώτερο καλό όλων και δημιουργούν ένα θετικό πεδίο με υψηλές δονήσεις.

 

Κάθε συνεδρία ξεκινάει με την σύνδεση με τον φύλακα άγγελο σου καθώς εκείνος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για εσένα και θέλει μόνο το ανώτερο καλό σου. Εκείνος συνεργάζεται και δέχεται βοήθεια από όλους τους Αρχαγγέλους, αγγέλους και ουράνιες δυνάμεις που χρειάζονται για να δοθεί η σωστή λύση στο θέμα που σε απασχολεί.

 

Τι σου αποκαλύπτουν οι Άγγελοι στη συνεδρία:

 • Τις αιτίες των προβλημάτων που σε απασχολούν.
 • Αποκαλύπτουν συστημικές εμπλοκές, σε οδηγούν στην απελευθέρωση από αυτές και από βάρη που δεν σου ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.
 • Βοηθούν σε διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
 • Σου αποκαλύπτουν τους Αγγέλους που είναι κοντά σου για να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν στα θέματα σου.

Σε ποιές περιπτώσεις είναι βοηθητικές οι αγγελικές συνεδρίες:

 • Οικογενειακά προβλήματα.
 • Συντροφικές σχέσεις.
 • Επαγγελματικά & οικονομικά θέματα.
 • Θέματα υγείας.
 • Ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σου.
 • Ποιά είναι τα ιδιαίτερα χαρίσματα σου.
 • Ποιά είναι τα σημαντικά μαθήματα που πρέπει να πάρεις από τις επαναλαμβανόμενες δυσκολίες.

 (αναφέρονται ενδεικτικά κάποια θέματα, διότι οι άγγελοι δεν περιορίζονται πουθενά)


Συνεδρία Συστημικής Αναπαράστασης με Playmobil

Βίωσε τη δύναμη της Συστημικής Αναπαράστασης σε ατομικό επίπεδο.

Σε αντίθεση με την ομαδική αναπαράσταση που διαλέγουμε μέλη της ομάδας να εκπροσωπήσουν συγκεκριμένα άτομα του συστήματος, σε ατομικό επίπεδο χρησιμοποιούμε Playmobil φιγούρες ως εκπροσώπους.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η αναπαράσταση φανερώνετε η ρίζα του θέματος. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο π.χ. το οποίο σχετίζεται με συγκεκριμένα άτομα του συστήματος έρχεται στην επιφάνεια και γίνεται αντιληπτό. Σε αυτό το σημείο εισάγουμε νέες πληροφορίες (συστημικές φράσεις) οι οποίες οδηγούν σε αλλαγή στην προσωπική σου ζωή και ταυτόχρονα επηρεάζουν όλο το σύστημα.

 

Σε ατομικό επίπεδο έχεις επίσης την δυνατότητα να εκπροσωπήσεις εσύ συγκεκριμένα μέλη του συστήματος, προσφέροντας στον εαυτό σου μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, διότι σου δίνεται η ευκαιρία της "άλλης ματιάς".

 

Η περιγραφή που σου δίνω είναι πολύ απλοποιημένη και συντομευμένη, αλλά στην ουσία είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στις αναπαραστάσεις.

Όταν αλλάζει ένα μέρος του συστήματος - αλλάζει ολόκληρο το σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι αλλάζεις τη δική σου αντίληψη και παίρνεις την κατάλληλη θέση στο σύστημα. Όπως μέσα, έτσι έξω. Σε μικρό χρονικό διάστημα η ανώτερη συνειδητότητα που αποκτάς φέρνει τις επιθυμητές αλλαγές στην ζωή σου και η αντιδράσεις των ανθρώπων στο δικό σου περιβάλλον παίρνουν νέες μορφές.


Συνεδρία μέσω Skype ή Zoom

Η συνεδρία μέσω Skype ή Zoom είναι μια σύγχρονη μορφή του προσωπικού Coaching και προσφέρει το πλεονέκτημα ότι ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεσαι είμαστε συνδεδεμένοι οπτικά και ακουστικά όπως σε μια προσωπική συνάντηση.

 

Προαπαιτούμενο για μια συνεδρία μέσω Skype είναι μια κάμερα με μικρόφωνο ή ακουστικά με μικρόφωνο και έναν λογαριασμό Skype. Εάν δεν έχεις ακόμα έναν λογαριασμό στο Skype, κάνε κλικ εδώ για να το κατεβάσεις δωρεάν και να δημιουργήσεις δικό σου λογαριασμό.

Προαπαιτούμενο για μια συνεδρία μέσω Zoom είναι μια κάμερα με μικρόφωνο ή ακουστικά με μικρόφωνο. Δεν χεριάζετε να δημιουργήσεις δικό σου λογαριασμό. Θα σου στείλω πριν την συνεδρία μας ένα email και απλά θα κάνεις κλικ στον σύνδεσμο και ξεκινάμε τη συνεδρία μας.