Θεραπεία & Εναρμόνιση Σχέσεων

Το μυστικό για ευτυχισμένες σχέσεις

Το πρωτοποριακό και μοναδικό AQS Relationship Ηealing είναι μία μέθοδος με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα η οποία είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα της Μαίρης Ζαπίτη.

 

Η θεραπεία και εναρμόνιση εφαρμόζεται σε όλων των ειδών των σχέσεων:

Συντροφικές – ερωτικές, οικογενειακές, επαγγελματικές,  φιλικές και με τον εαυτό σου.

 

Μέσω μιας ατομικής συνεδρίας θα εντοπίσεις:

  • τι σε αποδυναμώνει
  • τι σε μπλοκάρει
  • τι σου δημιουργεί εντάσεις και σε κρατάει σε απόσταση
  • γιατί ενεργειακά δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένες ή αρμονικές σχέσεις
  • γιατί έλκεις λάθος ανθρώπους στην ζωή σου
  • αν στις σημαντικές σχέσεις οι ψυχές σας είναι εναρμονισμένες
Μία μοναδική προσέγγιση της Μεθόδου είναι η εναρμόνιση με τον εν δυνάμει μελλοντικό ιδανικό σύντροφο. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς και να ξεπεράσεις όλα τα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν σε ασυνείδητο επίπεδο και σε εμποδίζουν να τον έλξεις.

 

H σημαντικότητα των σχέσεων

Οι περισσότεροι άνθρωποι  αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις σχέσεις τους με άλλους. Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας είναι καθοριστικής σημασίας για την ικανοποίηση που νιώθουμε ότι παίρνουμε ή δεν παίρνουμε από την ζωή. Η σχέση μας με τον εαυτό μας, επίσης, καθορίζεται από το κατά πόσο νιώθουμε ότι τα καταφέρνουμε στις σχέσεις μας.

Δεν σταματάμε ποτέ, όσο ζούμε, να βρισκόμαστε σε σχέση με ανθρώπους. Έτσι λοιπόν, δεν είναι παράλογο που τα προβλήματά, τα συναισθήματά και οι σκέψεις μας, οι χαρές και οι λύπες μας, σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με την σχέση που έχουμε με τους άλλους, σημαντικούς ή μη.

 

Μαίρη Ζαπίτη: ¨Ακούω συνεχώς από τους θεραπευόμενους  μου να λένε

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και εν μέρει έχουν δίκιο. Είναι όντως δύσκολο να έχουμε σχέσεις αρμονικές ειδικά στην συντροφική μας σχέση γιατί σε αυτή προβάλλουμε τις πιο πολλές ελπίδες και τα όνειρα μας. Όταν αυτή δεν καλύπτει τις ανάγκες που περιμέναμε μπορεί να νιώθουμε αδικημένοι, άλλοι εξαρτημένοι,  παραγκωνισμένοι, συμβιβασμένοι, θυμωμένοι, πληγωμένοι, κακοποιημένοι και απογοητευμένοι.

Όταν νομίζουμε ότι οι άλλοι είναι υπεύθυνοι και μας τα προκαλούν όλα αυτά, τότε νοιώθουμε ότι πέσαμε θύματα της σκληρότητας και της αδιαφορίας τους που μας προκαλεί θυμό, απελπισία και φόβο.

Όταν όμως νομίζουμε ότι φταίμε εμείς τότε νιώθουμε ενοχές και στεναχώρια.

Μία από τις πρωταρχικές μας ανάγκες κατ΄ αρχήν είναι να έχουμε σχέσεις. Μετά να δημιουργήσουμε στενές και οικείες σχέσεις για να μπορούμε μέσα σε αυτές να είμαστε αληθινά ο εαυτός μας και να λάβουμε αποδοχή και αγάπη για αυτό που είμαστε.

Το ίδιο όμως θα παλεύουν και οι άλλοι να κάνουν και θα περιμένουν τα ίδια και από εμάς. Εκεί κάπου θα δημιουργηθούν, ίσως, συγκρούσεις, ανάμεσα μας και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τις διαχειριστούμε έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να νιώθουμε ικανοποιημένοι και να καλύπτονται οι ανάγκες μας.

Η διάσωση μίας σημαντικής σχέσης είναι συνήθως ο σπουδαιότερος σκοπός στη ζωή μας. Στην παιδική μας ηλικία είναι θέμα επιβίωσης. Για όλες τις ηλικίες όμως είναι σημαντικό να νοιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη μέσα σε αυτές.

Υπάρχει λύση σε όλα αυτά; Μπορούμε να μετουσιώσουμε τις δυσλειτουργικές σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν;