Ομάδες

Συστημική Αναπαράσταση & ANGELIC QUANTUM SPIRALS

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ. Βοηθάει σε θέματα Οικογένειας, συντροφικότητας, επαγγέλματος, υγείας ή προσωπικής εξέλιξης όταν δεν γνωρίζουμε πια είναι η ρίζα του προβλήματος.

 

Σε μια ομαδική αναπαράσταση θα συζητήσουμε πρώτα το αίτημα σου και μετά θα διαλέχτουν οι κατάλληλοι εκπροσώποι. Μπορούν να εκπροσωπηθούν άτομα, συναισθήματα, συμπτώματα, εμπόδια κτλ. Αυτό που θέλουμε να δούμε σε πρώτο βήμα είναι, πώς είναι η πραγματική σχέση μεταξύ τους. Τα συναισθήματα και η στάση του σώματος των εκπροσώπων καθρεφτίζουν με εκπληκτική ακρίβεια την κατάσταση του συστήματος και το δυναμικό που ενεργεί.

 

Οι εκπρόσωποι μπορεί να βιώνουν έντονα συναισθήματα π.χ. αγάπης, θλίψης, θυμού ή καθώς και έντονες φυσικές ευαισθησίες όπως ζέστη, μούδιασμα, ανατριχίλα, πόνος κτλ., και όλα αυτά χωρίς καμία γνώση για το πρόσωπο που εκπροσωπούν.

 

Αυτό το πεδίο που λειτουργεί σε μια Αναπαράσταση και κινεί τους εκπροσώπους, ο Βρετανός βιολόγος και συγγραφέας Rupert Sheldrake το ονομάζει μορφογενετικό πεδίο. Στην επιστημονική του ερευνά περιγράφει ένα ενεργειακό πεδίο που όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες. Το μορφογενετικό πεδίο ενεργοποιείται αυτόματα με το αίτημα.

 

Tα απαραίτητα βήματα για την επίλυση του ζητήματος περιλαμβάνουν τις εξής αρχές της Συστημικής Αναπαράστασης τις οποίες ονομάζει ο Bert Hellinger "Τάξεις της Αγάπης".

 

  •  Όλοι σε ένα οικογενειακό σύστημα έχουν το ίδιο δικαίωμα να ανήκουν. Το σύστημα από μόνο του απαιτεί να είναι σε ισορροπία. Όταν για κάποιο λόγο αποκλείεται ένα μέλος της οικογένειας, το σύστημα εξισορροπεί την αδικία επιλέγοντας κάποιον απόγονο να την εκφράσει.
  • Στα οικογενειακά συστήματα, υπάρχει μια ιεραρχία. Κάθε μέλος της οικογένειας έχει μια συγκεκριμένη θέση στο σύστημα που ανήκει. Η παραβίαση αυτής της ιεραρχίας μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Η τάξη δίνεται όταν ο καθένας παίρνει τη σωστή του θέση.
  • Η ισορροπία μεταξύ „δούναι και λαβείν“. Στις σχέσεις μας, βιώνουμε μια ανταλλαγή δίνοντας και λαμβάνοντας κάθε μέρα. Είτε σε προσωπική σχέση είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Η διαταραχή εμφανίζεται όταν κάποιος θέλει απλώς να δώσει και δεν μπορεί να πάρει ή και αντίστροφα. Η επίπτωση αυτού είναι άμεσα αισθητή και δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις.

Από το πεδίο μιας αναπαράστασης απουσιάζουν η κρίση, η κατηγορία και το παράπονο. Κάθε άνθρωπος είναι άρτιος έτσι όπως είναι και έχει την δική του ιστορία. Δεν γνωρίζουμε τι τον επηρέασε και τον οδήγησε να δράσει με τον τρόπο που έδρασε.

Η έλλειψη κρίσης, η αποδοχή τον γεγονότων, η συμφιλίωση και η κάθαρση είναι κάτι το ξεχωριστό. Μας βοηθάει να παρατηρήσουμε την κατάσταση που βιώνουμε με διαφορετική ματιά και να κατανοήσουμε την ανθρώπινη φύση.

 

Στην Συστημική Αναπαράσταση έχω προσθέσει και μια δεύτερη μέθοδο, την ANGELIC QUANTUM SPIRALS (AQS) της Μαίρης Ζαπίτη.

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός!

 

Η „Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες“ εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

Το πρωτοποριακό σ’ αυτή τη μέθοδο είναι ότι μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζει το πεδίο.

Πως γίνεται αυτό;

 

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας, ότι όλα τα προβλήματα και μπλοκαρίσματα προέρχονται από καταστάσεις χαμηλών και αρνητικών δονήσεων, όπως: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ασθένειες, αρνητικό κάρμα, οικογενειακά – συστημικά μπλοκαρίσματα, αρνητικό συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα…Δύσκολα μπορείς μέσα από ένα αρνητικό πεδίο να έλξεις θετικές καταστάσεις (ο νόμος της έλξης – Law of attraction).

Εάν θέλεις να βιώσεις την Συστημική Αναπαράσταση σε συνδυασμό με της Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες σε περιμένω με χαρά.

 

 


Συστημικά Κβαντικά Εργαστήρια

Ένας εκπληκτικός τρόπος να κάνεις ένα βιωματικό ταξίδι συνειδητοποιώντας κομμάτια του εαυτού σου τα οποία είναι κρυμμένα. Θα έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις το δικό σου κομμάτι και ταυτόχρονα να εκπροσωπήσεις ένα κομμάτι ενός άλλου ατόμου. Και οι δυο πλευρές είναι πολύτιμες και σου αλλάζουν την ματιά. Το υπέροχο είναι ότι κάθε φορά στην αρχή του εργαστηρίου, μπορεί τα άτομα να μην γνωρίζονται, όμως επειδή το πεδίο της Αναπαράστασης ενώνει, στο τέλος του εργαστηρίου νιώθουμε συνδεδεμένοι.

Κάθε εργαστήριο είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα και περιέχει συστημικές ασκήσεις σύμφωνα με την μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger σε συνδυασμό με την μέθοδο της Angelic Quantum Spirals κατά Mary Zapiti.

 

Σε περιμένω με χαρά για το δικό σου βιωματικό ταξίδι.