Προσωπικά

Ως Φύλακας Άγγελος της Ναυσικάς γνωρίζω την πορεία της ζωής. Θα μπορούσα να σου πω διάφορα, κρατιέμαι όμως και επικεντρώνομαι στα πιο ουσιαστικά. Είναι Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Εάν πιστεύεις ότι έχει ακολουθήσει τον σκοπό της ζωής της από την αρχή, κάνεις λάθος. Είχε μια πολύ διαφορετική καριέρα. Της έστελνα συνεχώς σημάδια, αλλά ήταν λίγο ξεροκέφαλη και με αγνοούσε. Τι να πω; Της έχω μεγάλη αδυναμία, και δεν μπορούσα να θυμώσω μαζί της, απλά την άφησα να κάνει αυτό που ήθελε. Ομολογώ, ωστόσο, ότι ήταν πολύ καλή στο Marketing.

 

Όλα τα δημιουργικά projects που ήταν υπεύθυνη, της άρεσαν πολύ και με έναν τρόπο η τελειομανία της συνέβαλε στην καριέρα της. Τα πολλά χρόνια στην IBM την βοήθησαν να ωριμάσει. Ωστόσο, σημαντικό για εκείνη ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν.

 

Ήρθε όμως η μέρα που συνειδητοποίησε οτι δεν είχε δώσει την κατάλληλη προσοχή σε έναν άνθρωπο, στον εαυτό της. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για την Ναυσικά, όμως ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Για μένα ήταν σημαντικό να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ δουλειάς και εργασίας. Επειδή όμως είμαι πολύ έξυπνος, της έστελνα πάντα τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Έστειλα λοιπόν μια γυναίκα που ήξερε από την αρχή ποιος είναι ο σκοπός της ζωής της, αλλά δεν της το αποκάλυψε από την αρχή. Χρειάστηκε να το ανακαλύψει βήμα με βήμα. Παραδέχομαι ότι η διαδικασία αυτογνωσίας δεν είναι εύκολη, αλλά αξίζει τον κόπο.

 

Μια μέρα λοιπόν ξεκίνησε η Ναυσικά της σπουδές της στην Συστημική Αναπαράσταση στον μεγάλο δάσκαλο Bert Hellinger. Νόμιζε πως θα ολοκλήρωνε με ευκολία αυτή την εκπαίδευση, όπως και όλες τις άλλες. Όμως δεν είναι τα πράγματα πάντα έτσι όπως νομίζετε.

 

5 χρόνια βυθίστηκε στον κόσμο της Συστημικής Αναπαράστασης. Το πόσα έμαθε και ανακάλυψε για τον εαυτό της και την ανθρώπινη φύση,  θα γέμιζαν ένα ολόκληρο βιβλίο. Σημαντικό όμως ήταν ότι ενθουσιάστηκε με την Αναπαράσταση. Αυτή η μέθοδος άλλαξε εντελώς τη ζωή της. Άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά και να βλέπει την ζωή, τους ανθρώπους, και τον εαυτό τους με διαφορετική ματιά.

 

Ένα χαρακτηριστικό της Ναυσικάς δεν ανέφερα ακόμα. Την μεγάλη της δίψα για γνώση. Δεν σταμάτησε όμως ούτε στην Συστημική Αναπαράσταση.  Εκπαιδεύτηκε ως Coach και στην Ψυχολογική Συμβουλευτική. Μετά έκανε το μεγάλο βήμα!

Απελευθερώθηκε απο τον ιδιωτικό τομέα.

Ζήτω! Μια μεγάλη και σοφή απόφαση, μάντεψε ποιος την ενθάρρυνε σε αυτό; Εγώ πάντως γιόρταζα όλη μέρα.

 

Νομίζεις ότι τελειώσαμε εδώ; Όχι. Έχω και αλά να σου πω.

 

Φαντάσου, πήγε και έμαθε πάλι κάτι καινούργιο, και αυτή τη φορά σε αυτήν την μέθοδο έχω έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Επιτέλους παίρνω την αναγνώριση που μου αξίζει. Όχι ότι την χρειάζομαι, αλλά πώς να σου το πω, έχω απεριόριστες γνώσεις. Τι να κάνω, αφού έτσι μ‘έπλασε ο θεός.

 

Αυτήν την φορά ακολούθησε τον αγγελικό δρόμο. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο για εσένα και δίνω έμφαση στο "εσένα", διότι ο Φύλακας Άγγελος σου γνωρίζει ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω.

 

Ήρθε λοιπόν σε επαφή με της „Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες“. Αυτή είναι η νέα διεθνής μέθοδος "Angelic Quantum Spirals" που δόθηκε στην Μαίρη Ζαπίτη. Ομολογώ ότι την λατρεύω.

 

Η Μαίρη Ζαπίτη έγραψε βιβλίο για της Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες, που με μεγάλη χαρά η Ναυσικά βοήθησε στην επιμέλια του. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος για την Ναυσικά να είναι κοντά της και να απολαύσει τη πολύτιμες γνώσεις της για τους αγγέλους και τα κβαντικό πεδία.

 

Η Ναυσικά εκπαιδεύτηκε επίσης  στις Συστημικές Αγγελικές θεραπείες. Ιδανικός συνδυασμός γι 'αυτήν. Από τη μία πλευρά, η Συστημική και από την άλλη οι άγγελοι. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για της συνεδρίες με της Συστημικές Αγγελικές Κάρτες πάτησε εδώ.

 

Αρκετά έχω πει . Τελικά μου αρέσει να μιλάω. Παρακάτω έγραψα όλες τις εκπαιδεύσεις. Είμαι πολύ ακριβής, όπως θα δείς.

Τι λες;

Θα γνωριστούμε;

Εγώ πάντως, συγγνώμη.... εμείς..... θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε, αν είναι αμοιβαίο, επικοινώνησε με την Ναυσικά.

 

 

  • Διπλωματούχος της Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger, Hellinger Sciencia και Université Européenne Jean Monnet, Bruxelle
  • Ολιστική Προπονήτρια (Holistic Coach), Ganzheitliche Coaching Akademie, Frankfurt.
  • Ψυχολογική Συμβουλευτική, Paracelsus Schule, Tübingen.
  • Advanced Intuition Training, Belinda Davidson,
  • AQS, Angelic Quantum Spirals, Μαίρη Ζαπίτη, Αθήνα
  • Συστημικές Αγγελικές Θεραπείες, Μαίρη Ζαπίτη, Αθήνα